Moja Srbija
Šomin Lagum Sremski Karlovci

Sremski Karlovci – Šomin Lagum

U obnovljenoj (2009 god.) staroj kući sa vrtom i nekadašnjim vinskim podrumom nudimo uslugu noćenja sa doručkom koji služimo u dnevnoj sobi ili na verandi u bašti u letnje doba. U sobi gost može sebi pripremiti čaj ili kafu. Svaka soba ima kupatilo. Imamo 3 sobe sa 2 kreveta. U svaku sobu se može po potrebi namestiti treći krevet za dete ili za odraslog. Imamo 3 sobe sa 2 kreveta. U svaku sobu se može po potrebi namestiti treći krevet za dete ili za odraslog. Svaka soba ima svoje kupatilo sa WC-om. Kuća se nalazi u veoma mirnom delu centra jer je sa tri strane okružena vrtovima a od samog centra je udaljena oko 300 m. Bogat doručak, slani i slatki, poslužujemo u dnevnoj sobi za najviše 6 osoba istovremeno. Imamo obezbedjenu otvorenu wifi vezu kao i parking na vrtu. Služimo se pored srpskog jezika još engleskim, italijanskim i francuskim.

Šomin Lagum Sremski Karlovci

Veoma rado gostima pokažemo vinski podrum, ukopan u brdo u kome se do nedavno proizvodilo veoma kvalitretno vino po nekadašnjoj tehnologiji iz vremena Marije Terezije.

Cena sobe (za dve osobe) je 35 evra/noć a cena trećeg kreveta je 10 evra. Za decu do 7 god. je noćenje besplatno a deca od 8 do 15 god. plaćaju 50% cene. Boravak preko 3 dana (4 i više) je jeftiniji za 10 % kao i smeštaj preko 5 osoba.

Kontakt:

tel.: 062/16 43 865
e-mail: info@sominlagum.com
www.sominlagum.com

Šomin Lagum Sremski Karlovci Šomin Lagum Sremski Karlovci
Šomin Lagum Sremski Karlovci
————————————————–

Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]