Sportski dan u Šidu

Kajakaška regata

Biciklistički maraton i kajakaška regata u nedelju u Šidu

Kajakaški klub “Filip Višnjić” iz Višnjićeva po četvrti put organizuje veliku Međunarodnu kajakašku regatu u znak sećanja na svog dugogodišnjeg trenera i jednog od osnivača kluba Stanišu Radmanovića, jednog od najboljih srpskih i jugoslovenskih kajakaša svih vremena. Takmičenje će se održati u nedelju, 16. jula na stazi na reci Bosut u Višnjićevu. Očekuje se da će na ovogodišnjoj regati učestvovati preko 300 kajakaša i kanuista iz Srbije i susednih zemalja. Regata se održava pod pokroviteljstvom Opštine Šid i Turističke organizacije Šid a za sve pobednike na takmičenju obezbeđene su prigodne nagrade i priznanja.

Takmičenje će se održati u više disciplina, a prva trka startovaće u 10:30 časova.

Ovogodišnji “MTB Šidski maraton”, deveti po redu, održaće se u nedelju 16. jula 2017. godine u organizaciji BK “Jednota” uz podršku Opštine Šid i Turističke organizacije Šid. Voziće se tri maratona: mali maraton za poletarce i mlađe kadetkinje na stazi dugoj 7 km, srednji maraton za mlađe kadete, kadetkinje, juniore i rekreativce na stazi dužine 27 km, i veliki maraton za seniore, juniore, kadete žene i masterse na stazi dužine 55 km. Takmičenje se boduje za Dunavski Kup.

Početak trke zakazan je za 11 časova. Manifestacija je otvorena za sve ljubitelje ovog sporta.

Kajakaška regata


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *