Soundlovers festival

Soundlovers

9. Soundlovers festival – Soundlovers Beyond

Ovogodišnji Soundlovers festival, deveti po redu, održaće se 28, 29. i 30. jula u Zrenjaninu, u prostoru letnje kino bašte, pod sloganom „Soundlovers Beyond“.

Prema rečima organizatora, akcenat Soundloversa će ove godine biti na najboljim domaćim DJ-evima, kako bi se pružila podrška domaćoj elektro-dens sceni. U petak, 28. jula nastupiće Galoski, jedan od najtraženijih izvođača u regionu čiju su muziku podržali David Guetta, Afrojack, Hardwell i mnogi drugi.

Pored Galoskog, centralna imena festivala biće Erick Kasell (subota, 29. jul) i Emina (30. jul).

Soundlovers Mini, dečiji festival, održaće se 28. avgusta u okviru zrenjaninskih Dana piva.

Ovogodišnje izdanje Soundlovers festivala karakteriše i rekordna prodaja karata – u prodaju je pušten poslednji kontingent od 200 ulaznica, a organizatori poručuju da postoji mogućnost da na ulazu karata uopšte neće biti.

Cena karte iznosi 800 dinara za poslednjih 200 kompleta, a karte se mogu kupiti na trafici City u centru grada ili kod ovlašćenih promotera.

Više informacija i detalje o programu možete pronaći na sajtu http://soundlove.rs i fejsbuk stranici https://www.facebook.com/SoundloversFestival


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.