Konaci RomanovSokobanja – Konaci Romanov

Idealan smeštaj za komforan odmor, na svežem planinskom vazduhu.

Izolovan od gradske vreve, novoizgrađeni objekat sa 8 studija i jednim apartmanom poseduje veliko ograđeno dvorište. Sve stambene jedinice izgrađene su po najvišim standardima i imaju mini kuhinju, zasebno kupatilo, LCD televizor sa kablovskom televizijom, besplatan WiFi internet.

Konaci su od centra Sokobanje udaljeni 2,5 km, a od popularnog Akva parka svega 1500 metara. U toku je promotivni period – iskoristite ga.

Konaci Romanov

Nalazimo se u mirnom delu Sokobanje na 900m od glavnog puta, 2,5 km od centra Sokobanje, 1500m od Akva Parka. Mirno okruženje, šuma i predivan pogled na Sokobanju, gostima garantuje kvalitetan i odličan odmor izolovan od buke a na 3 minuta vožnje do centra Sokobanje. U svojoj ponudi, Konaci Romanov imaju devet smeštajnih jedinica, veliki parking plac, prelepo ograđeno i uređeno dvorište sa sadržajem za decu.

Boravak u konacima Romanov pružaju mogućnosti za predivan odmor u oazi mira i tišine.

Konaci Romanov

Konaci Romanov su smešteni u ekološki očuvanom ambijentu severnog oboda Sokobanjske kotline. Od centra Sokobanje su udaljeni 2,5 km, a od turistički atraktivnog lokaliteta „Akva park“ svega 1,5 km. Konaci Romanov raspolažu sa 9 studija. Svi smeštajni objekti su izgrađeni po najvišim standardima i raspolažu parking prostorom, mestom za odmor, mestom za kolektivni odmor i mestom za razonodu.

Kontakt podaci:
mob: 062/847 54 58 ► Klikni i pozovi
e-mail: goran.stojanovic.srb185@gmail.com
www.konaciromanov.com

Konaci Romanov

 

Pošaljite direktan upit ugostitelju: