Slonz

Šabački sastav Slonz predgrupa Škrticama na koncertu 3. novembra

Supergrupa Škrtice održaće 3. novembra koncert u Domu omladine Beograda, a ispred njih nastupiće andergraund rokeri Slonz, koji su se regionalno pročuli nedavnim osvajanjem nagrade za najbolji bend na uticajnom Demofestu u Banja Luci.

„Cenimo Škrtice, fanovi smo, i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa Škrticama znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu“, poručuju Slonz.

Šabački Slonz muzički obrađuje teme koje se kreću od najapsurdnijih događaja koji su ostavili trag na njih, do apstraktnih priča sa jakom suštinom. Od dosadašnjih nastupa pored Demofesta (najbolji demo bend i gitarista), ističu se prošlogodišnji Šabački letnji festival, finale „Bunt Rock Mastersa 2017“, kao i ovog oktobra „Velika rok eksplozija“ u Zagrebu. Basista Nenad Tošić, pevač i gitarista Nikola Mijailović i bubnjar Borivoje Tošić trenutno spremaju album prvenac, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra (21:00) u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda. Ulaznice po ceni od 1000 dinara u prodaji su preko mreže Eventim.

„Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka“, poziva frontmen Škrtica Zoran Kostić-Cane.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]