Šesta međunarodna regata za osobe sa invaliditetom – Drina nas spaja

Drina nas spaja

Uspešno organizovana šesta međunarodna regata za osobe sa invaliditetom – Drina nas spaja

U organizaciji udruženja „Sve je moguće“ i podršci rafting kluba „Drinska regata“, opština Ljubovija i Bratunac, TO Ljubovija i Bratunac, 28. jula je uspešno organizovana šesta međunarodna regata za osobe sa invaliditetom – Drina nas spaja. Učesnici regate sa pratiocima su stigli u petak 27. jula, prenoćili u kampu na Vrhpolju, organizovali druženje u večernjim satima uz muziku.

U subotu u 11:00 časova zaplovili su Drinom od „Etno sela Vrhpolje“ i plovili do „Rajske plaže“. Pedesetak učesnika regate ozarenih lica ukrcali su se na plovila. Na jednom čamcu je bila muzika, zadužena za dobru atmosferu na vodi. Dan je bio idealan za plovidbu, a Drina bistra. Kako bi plovidba bila zabavnija rafting klub je za učesnike priredio trku rafting čamaca od starta do mosta „Bratoljub“. Pobednička posada je dobila besplatno plovilo za regatu iduće godine, od rafting kluba „Drinska regata“. Družili smo se sa njima, ispratili ih i poželeli im prijatnu plovidbu.

Učesnici ovog događaja su ljudi heroji, sa neobičnim životnim pričama, sudbinama a na kraju svake te priče je čovek-gorostas i pobednik svake životne situacije. Puno toga od njih možemo naučiti-da svaki problem i situacija ima konstruktivno rešenje i da život treba živeti punih pluća, vedrog duha i pozitivnog pogleda u budućnost.

Drina nas spaja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *