„Serbian Visions”

Serbian Visions

„Serbian Visions”

Šesti po redu multikongres „Serbian Visions” održaće se od 1. do 5. februara 2021. godine u onlajn formatu, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore.

Multikongres „Serbian Visions” predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog sektora i privrede na jednom mestu, gde predstavljaju svoje ideje, angažovanja i rešenja kako da privreda bude efikasnija, civilni sektor jači, a ukupni razvoj Srbije brži.

Petodnevni multikongres obuhvatiće više od 30 manifestacija usmerenih na razmenu iskustva, diskusiju, radionice, seminare o ljudskim pravima, ekonomiji, obrazovanju, kulturi, zdravlju, zaštiti životne sredine, evropskim integracijama, bezbednosti, inovacijama i drugim temama od značaja za viziju bolje Srbije.

Počele su prijave za učešće organizacija i kompanija na multikongresu Serbian Visions. Svaka neprofitna organizacija ima mogućnost da aplicira, a odabrani dobijaju termin potpuno besplatno. Profitne organizacije i predstavnici privrede svoj termin u okviru multikongresa mogu dobiti kao sponzori događaja.

Pozivaju se sve zainteresovane organizacije, asocijacije, udruženja, fondacije, institucije i kompanije koje žele da sa mnogobrojnom publikom podele svoje ideje, projekte i druge sadržaje, da se prijave do 28. decembra 2021. godine na mejl info@serbian-visions.rs. Organizatori će povratnu informaciju o odabiru učesnika poslati najkasnije do 06. januara 2021. godine. Vaš termin od 45 do najviše 90 minuta možete da organizujete po želji i shodno temi, od interaktivne diskusije, preko vebinara, informativnih prezentacija, edukacija do podele video ili drugih sadržaja za odabranu i zainteresovanu publiku. Odabrane organizacije/učesnici su u obavezi da svojoj publici uz poziv za njihov događaj, proslede i kompletan program multikongresa putem mejla i društvenih mreža. Na taj način, širi se svest o značaju angažovanja pojedinaca i organizacija. Formulari za prijavu, utisci sa prošlogodišnjih manifestacija i detaljnije informacije se nalaze na linku https://www.serbian-visions.rs/.

Izvor: mpn.gov.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *