Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima

Beti Đorđević

Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima

Božidarac vas poziva na koncert Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima u petak, 24. decembra, sa početkom u 20 časova, u koncertnoj sali Božidarca. Muzički vremeplov kroz sedamdesete godine pored nastupa Beti Đorđević i prijatelja upotpuniće i Hor Kralj Petar Prvi. Muzičko veče je novogodišnji poklon gradske opštine Vračar i Božidarca. Koncert će moći da se prati i uživo online za sve one koji se prijave putem linka na sajtu ustanove.

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić je povodom organizacije koncerta izjavio: Za nama je još jedna izazovna godina koja je testirala limite mnogih. Ipak, verujemo da koncert koji može da se prati i online i fizički daje novu mogućnost uživanja uz fantastičnu Beti Đorđević, životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato pozivamo sve da nam se pridruže ovog petka, fizički ili online i da se makar na trenutak prepustimo hitovima i verovanju da će sledeća godina biti bolja.

Planirano je da Beti Đorđević sa prijateljima publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu Počnimo ljubav ispočetka, koji očekuje i publiku u Božidarcu. Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom uprkos epidemiji Kovid 19. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da Božidarac zatvori ovu programsku godinu i da se zahvali Vračarcima i drugim posetiocima.

Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan hor Kralj Petar Prvi, sastavljen od bivših učenika istoimene beogradske osnovne škole. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera.

Ulaz je besplatan, a prijavu za online praćenje koncerta putem telefona ili kompjutera možete izvrštiti na sajtu bozidarac.rs.

Prilikom realizacije programa obavezno je poštovanje svih aktuelnih epidemioloških mera, a pre svega nošenja maske u zatvorenom prostoru.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.