Sastojci koje znate i volite

Začin C Nestle
Kulinarski proizvodi kompanije Nestlé Adriatic mogu se pronaći u gotovo svakom domu u našoj zemlji. Kako su nam potrošači poklonili poverenje, kao kompanija konstantno unapređujemo svoje proizvode tako da ponudimo samo najkvalitetnije sastojke. Naš cilj je da do 2020. godine na ovaj način unapredimo ceo kulinarski asortiman, intenzivno radeći na smanjenju soli, šećera i zasićenih masnih kiselina u proizvodima, kao i na povećavanju udela povrća, celih žitarica, mahunarki i semenki i uklanjanju veštačkih boja. Zamenjivanjem sastojaka koje naši potrošači ne prepoznaju lako onima koje znaju i vole svakodnevno pomažemo da uživanje u jelu bude još ukusnije.

O rezultatima ovog truda svedoči i nagrada „Moj izbor“ za 2017. godinu – na osnovu glasova potrošača, Nestlé je dobitnik zlatne medalje, kao i zvanja „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“. U konkurenciji 140 brendova, Začin C proglašen je za najomiljeniji u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, i tako već šesti put potvrdio da je izbor pojedinaca i porodica u Srbiji. Začin C će 2018. godine proslaviti svoj 40. rođendan, ali dokazuje i da ne stari, svojom novom verzijom, Začin C iz Bašte, koja sadrži morsku so.

Pored Začina C, Nestlé kulinarski asortiman nudi i ostale sastojke za topao i uravnotežen obrok – na primer, „C“ kraljevske supe sa čak 27 odsto povrća i bogatim ukusom kokošijeg mesa i govedine, kao i nove „C“ krem supe – „Brokoli sa šargarepom i sirom“ i „Spanać sa pavlakom“, koje su ukusan izvor proteina. Dodatak savršenom obroku može biti THOMY Delight, posni majonez bez glutena, koji u odnosu na klasičan THOMY majonez ima 50 odsto manje masti i 47 odsto manje kalorija!

Sliku obroka za pamćenje upotpunjuju i C ideje za jela, kao i C monozačini. Našim proizvodima obezbeđujemo pojedincima i porodicama samo najkvalitetnije sastojke, zahvaljujući stalnom unapređivanju receptura kulinarskih proizvoda kroz kvalitet sirovina koje koristimo, ne menjajući njihov jedinstven i prepoznatljiv ukus.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *