Moja Srbija

Putujte kod svojih

Saradnja turističkih organizacija Beograda i Budve

PUTUJTE KOD SVOJIH

Saradnja najznačanijih lokalnih turističkih organizacija u svojim zemljama Beograda i Budve biće ozvaničena protokolom o saradnji, najavljeno je na sastanku direktora Miodraga Popovića i Maje Liješević u prostorijama Turističke organizacije Beograda.

„Protokol će obuhvatiti brojne zajedničke aktivnosti, promociju Beograda u Crnoj Gori, kao i Budve Beograđanima, uz poruku primenljivu u oba slučaja koja glasi ‘putujte kod svojih’”, izjavio je Miodrag Popović i dodao da konkurencija ova dva grada ne može da postoji.

„Imajući u vidu da su turističke organizacije Beograda i Budve najjače u svojim zemljama, ova saradnja je samo prirodna, a najvažnija je zbog zajedničkog predstavljanja na trećim tržištima”, rekla je direktorka TO Budva Maja Liješević.

Pored prezentacije turističke ponude Beograda u Budvi krajem narednog meseca, na sastanku je dogovoreno i da će se informacije o oba grada uskoro naći na turističkim info panelima koji su već dostupni turistima na stranim jezicima, kako bi se na licu mesta informisali o mogućnostima za odlazak i boravak u susednom gradu.