Saradnja Dunav osiguranja, Pošte, Telekoma i Poštanske štedionice

Pošta Srbije, dunav osiguranje, telekom, Poštanska štedionica

POTPISAN PROTOKOL O SARADNJI IZMEĐU KOMPANIJE DUNAV OSIGURANJE, JP POŠTA SRBIJE, TELEKOM SRBIJA A.D, BANKE POŠTANSKA ŠTEDIONICA

Kao vid uzajamnog partnerstva i dobrih poslovnih običaja, četiri najznačajnije privredne i finansijske institucije u zemlji- Kompanija Dunav osiguranje, JP Pošta Srbije, Telekom Srbija a.d, i Banka Poštanska štedionica a.d. potpisale su danas Protokol o zajedničkoj saradnji. Potpisivanje Protokola predstavlja važan korak u nizu zajedničkih poslovnih poduhvata, koje za cilj ima da svim građanima Srbije na jednom mestu budu dostupne najsavremenije usluge poštanskog saobraćaja, bankarstva, osiguranja i telekomunikacija, kao i pomoć razvoju manje razvijenih područja Srbije.

„U razvijenim evropskim zemljama, praksa kojim se osiguranje približava klijentima preko banaka, kao i preko poštanskih operatera i preko telekomunikacija, odavno je primer dobre prakse i jedan od načina na koji se delatnost osiguranja razvija kroz sve segmente privrede. Cilj potpisivanja današnjeg Protokola o saradnji jeste jačanje međusobnih aktivnosti, kojima bi kompanije potpisnice približile svoje delatnosti svim građanima i na taj način doprinele razvoju ekonomskog ambijenta naše zemlje“, izjavila je predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, Ivana Soković.

Potpisivanjem Protokola, rukovodioci najznačajnijih privrednih institucija u zemlji, Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, Zoran Đorđević, v.d. direktora JP Pošta Srbije, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, i Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, formalizovali su dugogodišnju saradnju ove četiri kompanije i postavili okvire za različite oblike zajedničkog delovanja.

Višegodišnje partnerstvo Kompanije Dunav osiguranje sa stranama potpisnicama, predstavlja temelj daljeg razvoja i produbljivanja bilateralne i multilateralne saradnje, koja se ogleda u zajedničkim projektima Kompanije i njenih partnera i u narednom periodu.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.