Sajam Dunava 2017

Sajam Dunava

Ovog vikenda deseti jubilarni Sajam Dunava u Golupcu

Deseti jubilarni Sajam Dunava biće održan od 28. do 30. jula 2017. godine u Golupcu, a posetioce i ove godine očekuje bogat sportski, muzički i etnografski program.

Organizatori su za sva tri dana Sajma pripremili brojna sportska takmičenja – u jedrenju, pecanju i odbojci na pesku, a u okviru „Zmajevog sela“ održaće se dečje i radionice starih zanata, izložbe fotografija i čas kreativnog pisanja za decu. U subotu i nedelju (29. i 30. jul) biće priređena likovna kolonija, dok će se u „Etno dvorištu“ održavati prodajna izložba hrane, pića i rukotvorina. Bogat kulturno-umetnički program sadržaće nastupe folklornih ansambala i solista, a poslednjeg dana na programu su Golubačke viteške igre.

U okviru ovogodišnjeg Sajma Dunava održaće se i 52. Golubački kotlić (29. jul, 17h), tradicionalna manifestacija u kuvanju riblje čorbe, kao i moto skup (30. jul, 16h), uz defile, lokalne rok bendove i koncert grupe Van Gogh (21h).


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.