REPETITOR – PRVI ANIMIRANI SPOT

Repetitor

Repetitor – prvi animirani spot za singl „Kralj ničega“

Do sada najvećim solističkim beogradskim koncertom koji pripremaju za 1. jun u bašti SKC-a, grupa Repetitor je odlučila da pomeri sopstvene granice. A isto to čine i spotom za pesmu „Kralj ničega“, sa aktuelnog albuma „Gde ćeš“.

Video prezentacija furiozne beogradske trojke do sada je podrazumevala ekranizaciju sirove energije Borisa Vlastelice, Ana-Marije Cupin i Milene Milutinović, ali su se ovoga puta odlučili da „Kralja ničega“ predstave u vidu animiranog trominutnog filma.

Na tu ideju je, zapravo, došao studio „GO Hektik“, što je grupa Repetitor i prihvatila, posebno kada su videli u kakvu su majstorsku animiranu avanturu kreativci studija poveli „Kralja ničega“.

„Prišli su nam ljudi iz GO Hektik studija posle koncerta u Pančevu prošle godine i kad smo se nedavno ponovo sreli predložili su da nam urade spot. Znamo neke njihove ranije radove, koji nam se sviđaju, i predložili su istu pesmu koju smo i sami hteli, tako da smo baš dobro sarađivali sve vreme“, objašnjava Milena, bubnjarka, kako je došlo do ove saradnje, koja je rezultirala prvim animiranim spotom grupe Repetitor.

Velikom Koncertu u bašti SKC-a prethodi koncert u niškom klubu Feedback, koji će se održati u petak 18. maja sa početkom u 23h. Ulaznice u pretprodaji po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Vintage Shopu (Davidova 9) i turističkoj agenciji Galileo Tours (Nikole Pašića 35). Na ulazu će cena ulaznice iznositi 600 dinara.

Podsećamo da su ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a već uveliko u prodaji po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat), kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b).

Redovna cena ulaznica iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u baštu SKC-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *