Promocija Beograda u Sankt Peterburgu

Promocija Beograda u Sankt Peterburgu

Promocija Beograda u Sankt Peterburgu

Najvažnije kulturne, istorijske i turističke znamenitosti Beograda predstavljene su na promociji naše zemlje u Sankt Peterburgu. Promocija je brojala oko 50 predstavnika turističkih agencija, organizatora putovanja i medija, koji se, sudeći po reakcijama, veoma raduju novoj turističkoj sezoni.

Predstavnici Aerodroma Pulkovo u Sankt Peterburgu najavili su ovom prilikom nove letove za Beograd u sledećoj godini koji će turistima biti na raspolaganju na linijama aviokompanija Air Serbia, Aeroflot i Nordwind.

Delegacija Turističke organiizacije Beograda i Turističke organizacije Srbije sastala se sa predstavnicima Komiteta za turizam grada Sankt Peterburga, Kongresnog biroa i Turističkog informativnog centra ovog grada.

„Ovo je jedno od najznačajnijih turističkih tržišta za Beograd i Srbiju o čemu svedoče i statistički pokazatelji o velikoj posećenosti ruskih turista tokom ove godine”, rekao je Slobodan Unković, zamenik direktora TOB-a i dodao da će novi letovi još više povećati broj turista iz petersburškog regiona.

Promociji u Sankt Peterburgu prethodili su promotivni događaj i sastanci u Moskvi, održani u okviru zajedničkih poslovnih aktivnosti turističkih organizacija Beograda i Srbije.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.