Proizvedeno u Srbijiwww.ProizvedenouSrbiji.rs

Proizvedeno u Srbiji – Bliži se kraj godine, a samim tim i pripreme za naredni krug izbora za najomiljenije domaće proizvode i brendove. Ovoga puta, borba će biti najneizvesnija. U konkurenciji za priznanje potrošača Srbije „Moj izbor 2016“ naći će se više od 700 domaćih proizvoda i brendova. Naravno, i ovoga puta, odluku će doneti isključivo potrošači.

Listu brendova koji će učestvovati u trci za ovo prestižno priznanje možete pogledati na sajtu:
www.ProizvedenouSrbiji.rs

Dodela priznanja Moj izbor za najomiljenije domaće proizvode i brendove, u organizaciji Udruženja građana Moja Srbija i Privredne komore Beograda, vrši se isključivo na osnovu glasova kupaca. Cilj ove akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i ulaganja u poboljšanje kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

Osnovni uslov da neki proizvod postane nosilac priznanja Moj izbor jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovo priznanje se mogu nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

Više informacija o priznanju potrošača Srbije „Moj izbor“ možete pronaći na sajtu
www.Mojizbor.rs