Dogs In Kavala

Proglašeni nominovani za HEMI Music Awards 2021

HEMI Music Awards 2021. otkrili su nominovane u svom prvom izdanju. Čak 27 umetnika i bendova iz 9 zemalja Srednje i Jugoistočne Europe učestvovaće u početnoj fazi HMA 2021. aktivnostima koje će im pomoći da procene svoju sposobnost pristupa novim teritorijima.

Paket za svakog nominovanog uključuje akreditacije za učestvovanje na evropskim „showcase” festivalima i konferencijama, ocenu poslovanja koju donose uprave koji se bave izvozom, treninge i medijsku pokrivenost.

Od ukupno 285 izuzetnih evropskih umetnika iz širokog muzičkog raspona, međunarodni žiri imao je težak zadatak da odabere samo njih 27, tačnije po tri iz svake zemlje, koji su u potpunosti zadovoljili kriterijume. Međutim, samo 9 od ovih nominovanih ili jedan po zemlji proći će u drugu fazu HMA-a, gde će dobiti personalizovanu podršku, napredno usavršavanje i umrežavanje. Korak je to do treće i poslednje faze HMA 2021, u kojoj će tri dobitnika zaraditi nagradni paket koji pokriva troškove snimanja, promo kampanja, učestvovanja na odabranim muzičkim konferencijama i sve troškove putovanja na međunarodne festivale i događaje, ukupne vrednosti nagrade od 6.000 evra po pobedniku.

HEMI Music Awards program je posvećen muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku. HMA organizuje Hub za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podržati umetnike i profesionalce u muzičkom biznisu iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

 

The HMA 2021. nominovani su:

 

Estonija

Puuluup

I Wear* Experiment

Lexsoul Dancemachine

 

Grčka

Deaf Radio

Transparent Man

Marva Von Theo

 

Mađarska

BÖBE

Woodstock Barbie

The Anahit

 

Severna Makedonija

Funk Shui

YÖU

Pluto’s Doubts

 

Poljska

Izzy and the Black Trees

Helaine Vis

Taraban

 

Rumunija

Lucia Jazzy

BIT

Funkorporation

 

Srbija

Dogs in Kavala

NAKED

Šajzerbiterlemon

 

Slovenija

Koala Voice

WCKD

Nation Bowrain

 

Češka

Thom Artway

VIAH

Invisible World

 

Više o nominovanima za HEMI Music Awards može se saznati na:

https://hemimusichub.com/hemi- music-awards-2021-artists/