Premijera filma „Pretty Strong” u Domu omladine Beograda

Pretty Strong

Premijera filma „Pretty Strong” u Domu omladine Beograda

U ponedeljak, 8. marta, sa početkom u 18 časova, u Velikoj sali Doma omladine Beograda, publika će imati priliku da bude deo priče o 8 neustrašivih penjačica

Od 8a multipič smerova u Josemitiju do 8c sportskih smerova u Meksiku preko 8b+ boldera u Koloradu, film „Pretty Strong” prati grupu od 8 najjačih penjačica na svetu tokom istraživanja novih penjališta, uspona najtežih smerova i pomeranja sportskih i svojih granica. Postavljanje „badass” dama u prvi plan ne znači da se film vrti oko nejednakosti između polova. Ovo je film o nekim od najboljih penjača na planeti, a one koje ćemo imati priliku da vidimo su: Nina Vilijams, Kejti Lambert, Daila Oheda, Hejzl Findli, Izabel Faus i još njih. Film je kreacija produkcijskog tima Never Not Collective, koji čini potpuno ženski sastav, te je „Pretty Strong” zapravo penjački film o ženama od žena, ali je namenjen svima.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB-a, po ceni od 300 dinara. Ulaznice kupljene za premijeru filma koja je trebalo da bude održana prošlog marta, važiće za novi termin održavanja programa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *