Merix

Prema odluci potrošača brend Merix je osmi put dobitnik nagrade „Moj izbor”

U sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija”, uz podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije, Grada Beograda i Centra potrošača Srbije, održana je svečana dodela priznanja „Moj izbor 2023”, za najbolje brendove u svojoj kategoriji. Brend Merix je po osmi put osvojio ovu vrednu nagradu za najbolji proizvod u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu”, koja je ujedno i pokazatelj da su potrošači u Srbiji prepoznali kvalitet ovog proizvoda i da je upravo Merix favorit u odabiru deterdženta za pranje veša domaće proizvodnje.

„Velika mi je čast što sam u prilici da, u ime naše kompanije, primim nagradu za naš brend Merix. Osmi put zaredom su nam naši potrošači poklonili poverenje i ne mogu dovoljno naglasiti koliko smo im zahvalni. Brend Merix, uz koje su odrasle mnoge generacije, nastao je u čuvenoj Merimi iz Kruševca 1983. godine. Drago mi je da ovim priznanjem možemo potvrditi da nastavljamo da negujemo tradiciju zadovoljnih potošača. Hvala svima na ovom priznanju i nastavićemo da radimo sa istim entuzijazmom i predanošću kako bismo pružili vrhunski kvalitet našim potošačima”, izjavio je mlađi brend menadžer David Micanović

Brend Merix je autentični srpski brend sa tradicijom dugom 40 godina. Potiče iz doba čuvene Merime, a zbog ljubavi koju uživa na tržištu ostao je deo portfolija kompanije Henkel. Već dugi niz godina Merix osvaja ovu vrednu nagradu koja je pokazatelj da su potrošači u Srbiji prepoznali kvalitet proizvoda i da je upravo Merix apsolutni favorit u odabiru deterdženta za pranje veša domaćeg kvaliteta.