PostPak – otkupni paket za region

Post Pak

PostPak – otkupni paket za region – usluge Pošte za Vaše uspešnije poslovanje

Usluga PostPak je idealan način za prodaju i plasman proizvoda na tržišta zemalja u okruženju, bilo da ste fizičko ili pravno lice.

Iz najbliže pošte i po pristupačnim cenama, pošaljite Vaš PostPak paket primaocima u Bosnu i Hercegovinu ili Crnu Goru i ostvarite optimalnu tržišnu povezanost, na radost i zadovoljstvo obeju strana – pošiljaoca i primaoca. Uverite se još danas u kvalitet, pouzdanost i prednosti dobro razvijenih mreža poštanskih operatora u regionu.

Usluga se obavlja kao razmena otkupnih pošiljaka između javnih poštanskih operatora – potpisnika multilateralnog sporazuma: Javno preduzeće „Pošta Srbije”, Beograd, „Pošta Crne Gore” AD Podgorica, „JP BH Pošta” d.o.o. Sarajevo, „Pošte Srpske” A.D. Banja Luka i „Hrvatska Pošta” d.o.o. Mostar.

PostPak pošiljka je mase do 30 kg i može sadržati robu ili dokumenta maksimalnog otkupnog iznosa 999 evra po paketu.

Otkupni iznos naplaćuje se od primaoca prilikom uručenja robe, dok se isplata pošiljaocu realizuje poštanskom uslugom PostCash – međunarodni prenos novca, u dinarima.

Ukoliko ste pravno lice, uz zaključen ugovor, obezbeđen je pojednostavljen postupak carinjenja bez angažovanja špeditera, uz smanjene troškove izvoza (uz obrazac CP-72 – Izvozni carinski list i dva primerka računa). Pored pojednostavljenog plasmana Vaše robe u regionu, dodatna prednost koju korišćenje usluge može obezbediti korisnicima je i to što u pogledu učestalosti slanja paketa za pravna lica ne postoji ograničenje.
Status pošiljke možete pratiti elektronski na sajtu Pošte www.posta.rs.
Sve informacije o PostPak usluzi i mogućnostima uspostavljanja saradnje možete dobiti pozivom broja 0700 100 300, slanjem upita na prodaja@ptt.rs ili usluge@posta.rs, kao i na zvaničnom sajtu Pošte Srbije.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.