Zvezdara teatar

PONOVO ZAJEDNO U TEATRU POD ZVEZDAMA

Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je „Voz”, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović. Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem našeg sajta.

Ove jeseni vas u teatru pod zvezdama čekaju i vaši omiljeni likovi iz „Hipnoze jedne ljubavi”, „Generalne probe samoubistva”, „Večere budala”, „Korešpodencije”, „Tre sorele”, „Pasivnog pušenja”, „Ljubavi u Savamali” i „Feliksa”.
Na blagajni pozorišta možete vratiti ili zameniti neiskorišćene ulaznice iz marta i jula ove godine.

Radno vreme blagajne je od 12 do18 časova ili do početka predstave radnim danima, subotom od 11 do 15 časova i dva sata pre početka predstave, nedeljom dva sata pre početka predstave.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, obaveštavamo vas da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati sledeće mere zaštite:
Nošenje zaštitne maske za lice
Držanje rastojanja od najmanje 1,5 metra
Dezinfikovanje obuće i ruku prilikom dolaska na predstavu
Merenje temperature pre ulaska u pozorišnu salu

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.

Čekamo vas sa nestrpljenjem od 10. oktobra na sceni „Danilo Bata Stojković”, gde ponovo stvaramo zajedno čaroliju zvanu pozorište!

Autor fotografije: Nikola Vukelić