Coca-Cola

Podrška Fondu B92 u borbi sa korona virusom

Savremeni svet prvi put je suočen sa zdravstvenom krizom kakvu je izazvala pojava korona virusa. Strah i zbunjenost sa kojom su se svi susreli na početku zamenili su solidarnost i nesebično davanje. Coca-Cola Sistem, kao odgovorna kompanija i odgovorni član zajednice imala je potrebu da se, u saradnji sa Fondom B92, angažuje i na svoj način pruži doprinos u borbi sa korona virusom.

Kako je u Srbiji, kao i u drugom zemljama pogođenim korona virusom, na prvoj liniji borbe medicinsko osoblje, Coca-Cola Sistem je uz pomoć Fonda B92 nabavkom četiri kompjutera i isto toliko štampača omogućio efikasniji rad koordinacionom timu Kliničkog Centra Srbije, fokusiranom na usmeravanje donacija.

Istovremeno, za zaposlene Kliničkog centra Sistem će donirati 2.100 paketa napitaka iz svog asortimana, što je oko 100.000 litara. Među doniranim proizvodima su Rosa voda, neXt sokovi, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes i ledeni čaj Fuze Tea.

Međutim ovde se priča ne završava. Sve dok u Srbiji bude trajalo vanredno stanje, ovakav način saradnje i podrške će biti nastavljen, a proizvodi donirani onima kojima je to najpotrebnije. Teški trenuci u kojima se svi zajedno nalazimo, prilika su da se još jednom pokaže odgovornost i posvećenost svim članovima zajednice. Zato ostaje poziv svim građanima da i u ovoj borbi budemo ujedinjeni i jednaki jer ćemo se samo tako brže izboriti sa ovim teškim izazovom.