Arsenal Fest 2022

Počinje prodaja ulaznica za Arsenal fest 2023

Kragujevački Arsenal fest, za kraj ove godine koja je bila rekordna po poseti, pruža mogućnost kupovine prvih kontigenata karata za trinaesto izdanje, koje će biti održano 29, 30. juna i 1. jula 2023. godine. Komplet ulaznica za sva tri festivalska dana košta 3.500 dinara, a VIP komplet 9.000 dinara. Cena kampa za tri dana je 1.500 dinara. Potrudite se da osigurate na vreme svoje ulaznice po najpovoljnijim cenama.

Festivalski tim još od minulog leta vredno radi na pripremi Arsenal festa 2023. Publiku u prostoru Kneževog arsenala, u još većem kapacitetu nego do sada, početkom leta 2023. očekuju tri neverovatna dana. U Kragujevac će stići velika svetska imena, kao i fantastične domaće i regionalne zvezde. Arsenal je, podsetimo, ove godine imao dva rasprodata dana, na tri bine.
Prvi put od osnivanja manifestacije, rasprodat je kompletan kontigent ulaznica za jedno veče (petak, 1. jul), a to se ponovilo i sutradan, kad je karata ponestalo već oko 22 sata. Publika je, tokom tri večeri, euforično ispratila nastupe više od 50 izvođača. Među njima su bili Placebo, Thievery Corporation, Roni Size, Konstrakta, Van Gogh, Stefan Milenković i Nele Karajlić, Ana Popović, Senidah… Serbia, we love you, uzvikivali su ushićeni članovi sastava Thievery Corporation tokom nastupa, a ljubav i sjajna energija su se mogli osetiti u svakom trenutku tokom trodnevnog nezaboravnog spektakla u srcu Šumadije.

Ujedno, Arsenal fest je u najužem izboru za najbolji mali festival u Evropi. U konkurenciji za nagradu je još devet festivala koji se održavaju u Rumuniji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Holandiji, Švajcarskoj, Austriji, Poljskoj i Italiji. U glasanju je putem interneta učestvovalo više od 40.000 ljudi. Svečano proglašenje pobednika i 12. po redu dodela nagrada je u holandskom Groningenu 18. januara.

Foto: LiveProduction