Počinje novosadski Oktoberfest!

Oktoberfest

Ovog vikenda 2. Oktoberfest u Novom Sadu

Ovogodišnji novosadski Oktoberfest, drugi po redu, održaće se u petak i subotu, 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog Sajma. Pored dobrih celodnevnih rok svirki, posetioci Oktoberfesta moći će da uživaju i u pravoj bavarskoj atmosferi – kobasicama, perecama, i naravno – pivu.

Svečano otvaranje festivala zakazano je za 20. oktobar u 18:45, nakon čega će publiku u atmosferu ovogodišnjeg Oktoberfesta uvesti bend Kredarica. Od 20 časova nastupiće sastav Amajlija, a nakon njih na binu će izaći bend Love Hunters. Program će u petak zatvoriti Drum’n’Zez, dok će pre njih, od 23:30, nastupiti zvezde prve večeri festivala – bend S.A.R.S.

U dnevnom programu drugog dana Oktoberfesta nastupiće domaći neafirmisani rok bendovi (Battle of the Bands), izvodeći po dve numere, dok će pobednički bend izaći na binu još jednom iste večeri, između nastupa Blaže i Kljunova i Hladnog piva, koji će obeležiti subotnji program festivala. Oktoberfest će svojim ponoćnim nastupom zatvoriti sastav Orthodox Celts.

Prošlogodišnje, prvo izdanje novosadskog Oktoberfesta posetilo je preko 15 000 ljudi, a sve ulaznice rasprodate su pre početka festivala. Situacija je slična i ove godine – preko mreže Gigstix u prodaji su još jedino karte za dnevni program drugog dana festivala (od 11 do 16 časova) po ceni od 250 dinara. Sa ovim kartama, posetioci će moći da prisustvuju takmičenju Battle of the Bands i, naravno, da probaju čuvene bavarske koasice, perece i preko 50 vrsta piva.

Što se večernjih termina tiče, u prodaji je još vrlo malo karata za sedenje, koje se mogu nabaviti po ceni od 960 dinara, za šta posetioci, pored mesta za sedenje, dobijaju i suvenir kriglu sa logom Oktoberfesta.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *