Počinje četvrti HillsUp festival

Hills up

HillsUp 2017 – Atomsko sklonište, Let 3, Mortal Kombat, Elemental, Marko Nastić

Ovogodišnji HillsUp festival, četvrti po redu, održaće se od 13. do 15. jula na Tić polju na Zlatiboru, a organizatori su i ove godine pripremili raznovrstan program – kombinaciju najbolje rok, hip-hop i elektro muzike iz zemlje i regiona.

Tako će na Main Stage-u nastupiti rok legende Atomsko sklonište, Let 3, Goran Bare i Majke, Ortodoks Kelts, ali i mlađi i alternativni bendovi poput Straight Mickey and the Boyz, Irie FM, Mortal Kombata i drugih. Program će se zatvarati u hip-hop ritmu (Prti Bee Gee, Who See), a otvarati nastupima demo bendova izabranih na konkursu.

Shuma Stage rezervisan je za elektro bitove. Posetioci će tokom sva tri dana festivala uživati u nastupima Marka Milosavljevića, ilije Đokovića, Marka Nastića, Lee Dobričić i drugih, koji će se smenjivati na DJ pultu u zlatiborskoj šumi.

Pored muzičkog dela, tokom festivala će, tradicionalno, biti održan turnir u basketu 3 na 3, a svi koji žele da upoznaju prirodne lepote Zlatibora i iskušaju svoju fizičku spremnost imaće priliku da učestvuju u trci u planinskom orijentiringu.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.