Moja Srbija

Pčelinjak JovanovićPčelinjak Jovanović – šampionski med iz Arilja

Ove godine MED SE KUPUJE na festivalu domaćeg turizma i domaćih proizvoda „Pokreni se, upoznaj Srbiju“, od 30. 09 – 02. 10. u TC Stadion na Voždovcu, u Beogradu, jer sa nama je i PČELINJAK JOVANOVIĆ, šampion kvaliteta.

Pčelinjak Jovanović (Antonije Jovanović Čurga) iz Arilja, pobednik je 83. Novosadskog međunarodnog sajma poljoprivrede.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događaja u oblasti agrara Zapadnog Balkana. Sve veći broj izlagača i posetilaca doprinose ovoj reputaciji i važnosti ovog događaja. Ove godine izlagalo je 1.600 učesnika, iz Srbije ali i iz Grčke, Austrije, Mađarske, Španije, Holandije, Turske, Rumunije, Bugarske, Republike Srpske…

Pčelinjak JovanovićOd 14. do 20. maja održan je 83. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu, na kome se tradicionalno dodeljuju nagrade i priznanja najuspešnijim poljoprivrednim proizvođačima, koji su nabolje poslovali u nagrađivanoj godini. Povodom Poljoprivrednog sajma rade komisije za ocenu kvaliteta u čijim sastavima su eminentni stručnjaci iz zemlje i regiona, a vrednujuju kvalitet u 30 robnih grupa. I ove godine se nagrađuje za vrhunski kvalitet meda i dijetetskih proizvoda na bazi meda.

Veliki šampionski pehar, među 163. nagrađena izlagača, osvojio je Pčelinjak Jovanović iz Arilja, za vrhunski kvalitet dijetetskih proizvoda na bazi meda i meda. Pčelinjak Jovanović iz Arilja, čije vlasnik Antonije Jovanović Čurga iz Arilja, nagrađen je sa 21 medaljom za proizvode na bazi meda i meda, i to: 14 velikih zlatnih medalja, 5 zlatnih medalja i 2 srebrne medalje, kao i zlatnom plaketom za kvalitet.

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]