Moja Srbija

Poslovni izlog

Skrojili smo besplatnu promociju za preduzetnike

Podelite sa nama vašu poslovnu priču

Imati svoju firmu ili preduzetničku radnju znači imati slobodu, ali ponekad i strepnju, imati nezavisnost, ali ponekad i neizvesnost, imati neograničene mogućnosti, ali ponekad i velike rizike. Dobro je što će sve zavisiti isključivo od vaše odluke, ali nekada je upravo to najveći teret, jer sve zavisi upravo od vas.

Međutim, ako ste zagazili u preduzetničke vode i pri tome ste izabrali posao koji volite, znači da ćete u svom radnom veku uživati u onome što radite. Mi vam ne možemo dati znanje i iskustvo koje je neophodno da biste pokrenuli svoj posao, ali vam možemo pomoći da što više građana Srbije sazna za vas i za ono čime se bavite.

Zato vas pozivamo, ukoliko imate svoju firmu ili preduzetničku radnju i uspešni ste u svom poslu, da nam se javite. Mi ćemo se truditi da besplatno objavimo što veći broj tekstova i da ih putem interneta prosledimo do što većeg broja čitalaca. Jedan broj priča objavićemo i u štampanom izdanju magazina „Moja Srbija“. Jedino što bi predstavljalo vašu obavezu jeste pisanje teksta na osnovu pitanja koja bismo vam prosledili, kao i dostavljanje nekoliko pratećih fotografija.

Vašim pričama želimo da skrenemo pažnju na potencijal i prilike koje se kriju u preduzetništvu i da podstaknemo građane, a pre svega mlade ljude, da svoju budućnost potraže u privatnom sektoru. Zašto? Zato što se najveći deo privrede razvijenih zemalja zasniva upravo na malim firmama, a naša želja je da i Srbija postane razvijena i uspešna zemlja.

Pišite nam na redakcija@MojaSrbija.rs i podelite sa nama vašu poslovnu priču.

Možete nas kontaktirati i putem sledeće kontakt forme: