Osmi Beogradski Latino maraton

Latino maraton

Latino maraton u subotu (10. jun) na beogradskom Trgu Republike

Ovogodišnji Beogradski Latino maraton, osmi po redu, održaće se u subotu, 10. juna na Trgu Republike, u organizaciji Turističke organizacije Beograda. Manifestacija okuplja najatraktivnije juniorske i seniorske plesne parove, kao i renomirane latino plesne škole iz Beograda i Srbije.

Posetioci Latino maratona će imati priliku da se na besplatnim latino radionicama na otvorenom upoznaju sa različitim latino plesovima, koje će držati predstavnici latino plesnih škola iz Beograda i Srbije, kao i da uživaju u juniorskim i seniorskim nastupima najatraktivnijih plesača.

Kubanski orkestar “Salsa y Punto” će doprineti prelepoj atmosferi koja svake godine prati ovu manifestaciju. Nakon profesionalnih nastupa, sledi latino žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Program manifestacije:
16.00h – juniorski nastupi
18.00h – radionice
20.00h-21.00h – kubanski orkestar “Salsa y Punto”
21.00h-23.00 h – koncert, revijalni deo
23.00h-01.00 h – latino party
01.00h-03.00h – after party / Square 5/ Trg Republike

Beogradski latino maraton predstavlja kulminaciju svih plesnih večeri, radionica i festivala koje tokom godine održavaju plesna udruženja, klubovi i škole posvećene promociji latino plesova u Srbiji. Ova manifestacija omogućava svim latino-plesnim organizacijama u Srbiji i regionu da jednom godišnje predstave svoje koreografije.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *