Objavljeno 9 finalista za HEMI Music Awards 2021

Dogs in Kavala

Objavljeno 9 finalista za HEMI Music Awards 2021

Srbiju predstavljaju Dogs in Kavala

Centrala za razmenu muzičkih inovacija Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) predstavlja imena devet finalista nominovanih za HEMI Music Awards (HMA) 2021.

Među izvrsnim evropskim umetnicima širokog muzičkog opsega, nalaze se pevač Thom Artway iz Češke, koji spaja moderan zvuk sa klasičnim pisanjem, elektro pop trio iz Estonije I Wear* Experiment, grčki alt rokeri Deaf Radio, Woodstock Barbie iz Mađarske, eklektični fanki pop kolektiv Funk Shui iz Severne Makedonije, garažni rok trio iz Srbije Dogs in Kavala, poljski kvartet Izzy and the Black Trees, prva Youtube senzacija Rumunije Lucia, kao i slovenački pop/rok/disko/pank miks Koala Voice.

Oni će sada imati mentorske i trenerske aktivnosti koje će biti usmerene na dalje razvijanje veština i kompetencija, a krajnji cilj je pokretanje međunarodne karijere.

Pored same obuke, finalisti će predstaviti pesmu po svom izboru tokom HMA Live Music Session događaja, onlajn eventa koji će pružiti priliku da ih publika i članovi žirija upoznaju na sceni.

HEMI Music Awards program je posvećen muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku. HMA organizuje Hub za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podržati umetnike i profesionalce u muzičkom biznisu iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *