Moja Srbija

Vodica Morska Avanturica

Nova VodaVoda drugarica okupila preko 200 mališana

Premijera crtanog serijala poslala snažnu poruku o drugarstvu

Preko dvesta dece i brojne poznate ličnosti okupila je premijera prve epizode crtanog serijala VODAVODA Vodica MORSKA AVANTURICA, u Beogradu u bioskopu Cineplex.

Ovom premijerom je najavljen serijal od 10 epizoda animiranog crtanog filma u kom junaci Sirena Milena, Koni Morski Poni, Kroko Loko, Bred Kit, Vasa od Talasa i Lelujava Lela igraju glavne uloge, a čije će prikazivanje početi 10. septembra na YouTube kanalu – Vodica Morska Avanturica (Vodica Morska Avanturica – YouTube )

Serijal ima snažnu komponentu društvene odgovornosti i to u odnosu na osetljivu grupu – decu, jer obrađujući teme kao što su drugarstvo, zajedništvo, pomoć u nevolji, podrška slabijem, želimo da u ranom dečjem uzrastu utičemo na širenje i usvajanje iskonskih vrednosti na kojima jedno društvo koje teži da bude humano i socijalno odgovorno, treba brižljivo da radi.

Vodica Morska Avanturica

„Mi svoj doprinos dajemo na svoj način – preko junaka koje su deca zavolela i dala nam neverovatan potencijal da razvijamo ideje na dobro čitave zajednice, a posebno ovog danas osetljivog dela populacije. Na deci svet ostaje, a na nama je da im damo podršku”, izjavio je Vojin Đorđević, osnivač VODAVODE.

Govoreći nežnim dečjim jezikom, premijerna epizoda NOVA DRUGARICA obrađuje temu drugarstva i prenosi lepu poruku o ljudskom razumevanju i međusobnom prihvatanju. Usmerena protiv predrasuda, ova priča naše mališane uči ljudskim vrednostima, na način koji je prilagođen ranom dečjem uzrastu.

Foto: VODAVODA/arh, autor M Mirković