Nova sezona u Zvezdara teatru

Nova sezona u Zvezdara teatru

U ponedeljak, 27.9, u 12 časova, počela je prodaja ulaznica za oktobarski repertoar

Oktobarski repertoar Zvezdara teatra je spreman, a prva predstava koju možete pogledati je 8. oktobra, kada tradicionalno započinje svaka nova sezona ovog pozorišta, a reč je o komadu „Tre sorele”, Stevana Koprivice. Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn, putem sajta pozorišta.

Ove jeseni u teatru pod zvezdama će se igrati komadi Dušana Kovačevića – „Hipnoza jedne ljubavi” (23. i 28.10), „Generalna proba samoubistva” (24.10), „Klaustrofobična komedija” (25. i 31.10), zatim predstave po tekstu Vladimira Đurđevića – „Bajka u pozorištu” (11. i 27.10) i „Berači snova” (14. i 19.10), „Pasivno pušenje” (20.10), Nebojše Romčevića, „Ljubav u Savamali” (26.10), Ivana Lalića, „Feliks” (18.10), kojeg otpisuju Vladimir Kecmanović, Kosta Peševski i Darko Bajić, kao i „Voz” (16. i 29.10), Kormaka Makartija.

Komad „Tre sorele” će se, osim na sceni Zvezdara teatra, 8. i 30. oktobra, igrati i u Zaječaru na „Danima Zorana Radmilovića” 20. oktobra, a dvojac „Voza” (Voja Brajović i Sergej Trifunović), gostuju 12. oktobra u Novom Sadu u „Pozorištu mladih”.

Radno vreme blagajne je 12-18 časova radnim danima, odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, prilikom dolaska u pozorište, neophodno je poštovati sledeće preventivne mere:

Nositi zaštitne maske za lice

Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra

Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu

Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu zgradu

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, neophodno je da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Foto: Jakov Simović (predstava Tre sorele)