Tre Sorele

Nova pozorišna sezona u Zvezdara teatru

Sve je spremno za novu pozorišnu sezonu u Zvezdara teatru. Prodaja karata počinje 26. septembra, tačno u podne. Ulaznice se mogu nabaviti onlajn putem sajta, ili na biletarnici pozorišta, koja će biti otvorena od 12 do 18 časova.

Sezona tradicionalno počinje 8. oktobra, na dan pozorišta, a ove godine prva predstava koja će biti izvedena na Novoj sceni biće „Generalna proba samoubistva” Dušana Kovačevića.

Ne propustite priliku da pogledate komade iz galaksije legendarnih trenutaka kojima se publika često vraća – „Tre sorele”, „Knjiga o Milutinu”, „Osama-Kasaba u Njujorku”, „Voz”, „Klaustrofobična komedija”…

Ovog meseca predstava „Tre sorele” Stevana Koprivice biće izvedena u dva termina, 11. i 13. oktobra. Monodrama „Knjiga o Milutinu” biće na repertoaru pet puta – 10, 16, 18, 24. i 27. oktobra.

Najnovija predstava „Sportsko srce” Đorđa Milosavljevića zakazana je za 17. i 21. oktobar, a „Voz” Kormaka Makartija za 9. i 19. oktobar.

„Osama-Kasaba u Njujrku” ovog meseca ima jedno izvođenje 14. oktobra, kao i „Ljubav u Savamali”, planirana za 15. oktobar. Komedija „Pasivno pušenje” vas čeka 18. oktobra, a potom još jedno veče za smeh uz „Bajku o pozorištu”, rezervisano za 24. oktobar.

„Klaustrofobična komedija” Dušana Kovačevića je na repertoaru krajem meseca, 27. oktobra.

Sve predstave na Sceni Danilo Bata Stojković počinju u 19.30, a izvođenja komada na Novoj sceni zakazana su za 20 časova.

Kako biste izbegli gužve i čekanje u redovima, preporučujemo vam da se registrujete za onlajn kupovinu karata putem sajta.

Pozivamo vas da pratite novosti i dešavanja u Zvezdara teatru na sajtu, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Foto: Jakov Simović (predstava Tre Sorele)