Jazak voda sa novim Smart Sport čepomNova Jazak voda

100 odsto neće ka(p)nuti

Fruškogorska Jazak voda od sada dolazi u novoj inovativnoj ambalaži sa Smart Sport čepom koji garantuje da neće doći do prolivanja vode iz flaše koje može da prouzrokuje otvaranje čepa. Ukoliko ste ljubitelj sportskih aktivnosti, bilo da je reč o odlasku u teretanu ili pohodima na najviše planinske vrhove, Jazak od 0,75 litara je pravi izbor za vas. Pionirski poduhvat u novom dizajnu ambalaže Jazak vode sačuvaće rezervnu odeću, elektronske uređaje ili knjige u torbi ili rancu koje voda prilikom izlivanja može da ošteti.

Jazak voda domaće proizvodnje koja je prepoznatljiva po svom optimalnom mineralnom sastavu i sa razlogom nosi epitet fruškogorskog dragulja, izvire iz dubina najstarijeg Nacionalnog parka u Srbiji Fruške gore. Svoj optimalni sastav duguje krečnjačko-dolomitskim stenama koje su stare i po nekoliko desetina miliona godina, kroz koje voda prolazi dok se probija na površinu. Ove stene sprečavaju da Jazak voda potpadne pod bilo kakav spoljašnji uticaj, garantujući joj kristalnu čistoću i optimalni mineralni sastav. Zbog svih navedenih prednosti koje nosi, voda Jazak je nosilac žiga „Čuvarkuća”, kojim se svrstava u kulturnu, gastronomsku i prirodnu baštinu Srbije.

Jazak voda je dostupna kao negazirana, gazirana, voda obogaćena vitaminima u tri voćna ukusa, a od skorije i kao Jazak voda od 0,75l sa Smart Sport čepom – omiljena među aktivnim sportistima. Celokupan asortiman Jazak vode može se pronaći na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom zemlje, kao i u svim bolje snabdevenim prodavnicama.