Nova Exitova kampanja za 2022. godinu: Zajedno. Zauvek!

Nova Exitova kampanja za 2022. godinu: Zajedno. Zauvek!

Kada je delovalo da nema izlaza, ponovo smo pronašli EXIT. Uspeli smo i ove godine da budemo zajedno i osećamo se slobodno i sigurno. Pokazali smo celom svetu da ćemo naći način da se zagrlimo bez obzira na sve. Izgradili smo četiri oaze, četiri festivala. Zato će u 2022. naša ideja vodilja biti: „Zajedno. Zauvek!”, ta potreba snažno utkana u našim genima, poručuju iz EXIT-a.

Jubilarna proslava dve decenije EXIT festivala bila je prvo veliko festivalsko okupljanje na svetu, kada je svima pokazana istinska snaga jedinstva, ljubavi, sreće, magije, revolucije, hrabrosti i slobode! Nakon jedne od najtežih godina odabrali smo da slavimo život!

EXIT festival ne čini jedinstvenim samo čarobna lokacija, druga najveća tvrđava u Evropi, melting pot mnogih muzičkih žanrova, svetski poznata mts Dance Arena, bezbrojne bine i zone, festivalski vajb koji grli ceo Novi Sad i Srbiju, Festival posebnim pre svega čine EXIT ljudi i osećaji zajedništva i pripadanja. Ostaće zapamćeno u istoriji i uspomenama da se EXIT pleme ponovo ujedinilo i u najizazovnijim vremenima pronašlo put do inspiracije, nade, promene i slobode! Kada smo sami, možemo biti izgubljeni i uplašeni. Zajedno – uvek ćemo naći izlaz!

Za hvatanje pogleda pevača iz prvog reda na Mejnu i poljupce u poslednjem, jutra na Dance Areni, vriske u tunelu, držanje za ruke preko mosta, za slobodu i ljubav – željni smo i spremni da ponovo i (za)uvek budemo zajedno, svesniji značaja igranja u istom ritmu više nego ikad pre!

Zato za naredni susret EXIT sprema nešto posebno. Datumi su od 7. do 10. jula, mesto je tvrđava, a prvi potvrđeni „domaćini” su veliki Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha. Hajde da ponovo stvaramo istoriju. Zajedno. Zauvek!

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, u prodaji su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta: regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara. U prodaji su i četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.