Nina Kraviz nastupa u Beogradu

Nina Kraviz

Nina Kraviz osvaja svetska čuda! Nakon Kineskog zida, na redu Ajfelov toranj!

Postoje ekskluzivni klubovi, kultna mesta koja stvaraju karijere ili znače stepenicu više u karijeri svakog elektronskog umetnika, a postoje i lokacije koje su rezervisane samo za najbolje od najboljih. Nakon što je techno kraljica Nina Kraviz u maju ove godine nastupala na Kineskom zidu, 15. oktobra osvojiće još jedno od sedam svetskih čuda novog sveta, čuveni Ajfelov toranj u Parizu, i to u sklopu svetski poznate platforme Cercle! Ubrzo nakon toga, svoju nenadmašivu energiju doneće i u Beograd, grad u kome je napravila prve korake van rodne Rusije, jer stiže na No Sleep Festival u petak, 16. novembra!

Prvi sprat Ajfelovog tornja biće najpoželjnija lokacija 15. oktobra, gde će sibirska elektronska ikona Nina da stane pred publiku, dok će prisutne zagrejati rezidentkinja pariškog kultnog kluba Rex i deep house heroina Molly, koja će takođe u novembru da nastupi u okviru No Sleep Festivala! Cercle platforma, koja organizuje događaj, poznata je po svom konceptu da gostujući DJ nakon seta odgovara na pitanja publike i time se približava svojim fanovima i mladim umetnicima koji se ugledaju na velika imena. Upravo zbog familijarne atmosfere ovog koncepta, svi zainteresovani mogu da prate livestream ovih događaja, te će i prenos Nininog nastupa i intervjua biti dostupan na zvaničnoj Facebook stranici Cercle!

No Sleep Festival biće održan od 15. do 18. novembra u Beogradu na više lokacija, dok će se centralni događaji uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd.  Festival će predstaviti neke od najtraženijih svetskih, regionalnih i domaćih zvezda kao što su Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Aleksi Perala live, Dax J, DJ Tennis b2b Marcel Fengler, I Hate Models, Marko Nastić, Molly, Pascal Walter, Petar Cvetković i mnogi drugi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *