NESTLÉ PROIZVODI ZA LEKARE HEROJE I UGROŽENE GRAĐANE

NESTLÉ PROIZVODI ZA LEKARE HEROJE I UGROŽENE GRAĐANE

Kako bi barem malo olakšala svakodnevicu lekara i medicinskog osoblja koji danonoćno rade i daju sve od sebe da se posledice korona virusa što pre prevaziđu, kompanija Nestlé donirala je svoje proizvode brojnim zdravstvenim ustanovama, kao i ugroženim penzionerima Grada Beograda.

„Kompanija Nestlé je već 15 godina lojalan partner Srbiji i trudimo se da kao pravi saborac pomognemo u teškim okolnostima u kojima se sada nalazi cela zemlja. Na ovaj način, posebno želimo da zahvalimo svim zaposlenima u bolnicama na njihovoj posvećenosti i požrtvovanosti“, izjavila je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestlé Adriatic S.

Nestlé je u saradnji sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje svoje proizvode donirao lekarima iz dečijih bolnica – Institutu za majku i dete, Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, Bolnici za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer” i Bolnici za dečje plućne bolesti i tuberkulozu pri KBC „Dr Dragiša Mišović“, a brojni Nestlé proizvodi stigli su i u Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć, kao i u Institut za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“.

Takođe, u saradnji sa Gradom Beogradom i Privrednom Komorom Srbije, Nestlé je za starije od 65 godina i druge ugrožene grupe donirao više od 35 hiljada supa.

Kao vodeća kompanija u oblasti ishrane, zdravlja i zdravog života, vizija kompanije Nestlé je da unapređuje živote ljudi, pomažući potrošačima da brinu za sebe i svoje najbliže. Nestlé će i dalje pomagati donirajući svoje proizvode i medicinsku opremu i biti uz zajednicu u kojoj posluje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *