Beohemija

Nesebična podrška kompanije Beohemija

Kompanija Beohemija, jedan je od lidera u proizvodnji deterdženata i proizvoda kućne hemije, kako u zemlji, tako i u regionu. Prvobitne mere Vlade su zahtevale obustavu izvoza svih osnovnih životnih namirnica, uključujući i deterdžente i sredstva kućne hemije, medjutim, efikasna reakcija i dobijanje dozvole izvoza, dala je rezultate. Uz adekvatnu organizaciju i uz punu zaštitu zaposlenih, ponovo je pokrenuta proizvodnja. Više od 50% portfolia se izvozi na inostrana tržiša u preko 15 zemalja, stoga je nastavak proizvodnje i nesmetan izvoz od izuzetnog značaja za ovaj poslovni sistem. Svi zaposleni primaju zaradu u iznosu od 100%, bez obzira da li svoje radne aktivnosti obavljaju on-line od kuće, ili su u proizvodnom pogonu.

Preduzete su sve mere zaštite zaposlenih od korona virusa i u saradnji sa lokalnim komunalnim preduzećem u Zrenjaninu, gde se nalaze proizvodni pogoni, izvršena je kompletna dezinfekciju fabrike. Dezinfekcija i kontrola se vrši svakodnevno i krizni štab kompanije je u stalnom zasedanju.

Solidarnost na delu u vanrednim okolnostima

Od početka pandemije do danas, kompanija Beohemija je lokalnim zajednicama, kriznim štabovima i bolnicama pružala pomoć i podršku. Donirali smo više od 100 tona gotovog proizvoda iz našeg proizvodnog asortimana (tečni i praškasti deteržent, omekšivači, tečnosti za sudove i sl). Navedenim donacijama, naša kompanija želi da u ovim teškim okolnostima sa kojima se suočava čitava država, pomogne i pruži podršku naporima Vlade Republike Srbije i našem zdravstvenom sistemu. Podrška i pomoć svih onih koji su u mogućnosti da je pruže od ključne je važnosti u ovim trenucima. Kompanija Beohemija, kao društveno odgovorna, poštuje I oduvek je sledila principe solidarnosti i humanosti.