„NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”.

Neka se svako dete raduje Božiću

Udruženje Čačana u Beogradu se i ove godine pridružuje Kolu srpskih sestara „Nadežda Petrović” iz Čačka i firmi „IVB Solutions” u njihovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji „NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”. Cilj akcije je prikupljanje pomoći za decu iz manje imućnih porodica, tako da srećno dočekaju i proslave božićne praznike. Akciji se pridružio i veći broj firmi, organizacija i pojedinaca iz Čačka i okoline.

U akciji možete učestvovati na dva načina:

Prvi je uplatom donacije na žiro račun 155–0000000024079–38 Halk Banka (Čačanska Banka a.d.), sa naznakom „Za božićnu humanitarnu akciju”.

Drugi način je preko donacije proizvoda za decu i to garderobe, hrane, slatkiša, igračaka, sredstava za higijenu i drugog. Posebno se apeluje da se donira polovna dečja garderoba koja je u dobrom stanju. Nešto što se nama u datom momentu ne čini bitnim nekom može značiti mnogo.

Udruženje Čačana u Beogradu je tokom ove godine već prikupilo preko 100 kilograma dečje garderobe koja spremna čeka da se pošalje za Čačak. Posebna zahvalnost ide kompaniji „Auto Čačak” (posebno gospodinu Radetu Panteliću), koja već nekoliko godina pomaže tako što humanitarnu pomoć dostavljaja do Čačka.

Prihvat donacija u stvarima Udruženje Čačana u Beogradu biće organizovata tako što će do 20. decembra 2021. godine svi koji žele da doniraju stvari moći da se jave mejlom na udruzenjecacana@gmail.com, SMS porukom na telefon 0637444801 ili porukom na Fejsbuk nalogu „Udruženje Čačana u Beogradu”. Oni koji žive u Čačku donacije u robi mogu dostaviti u prostorije Kola Srpskih Sestara u Ulici cara Lazara broj 33, Čačak. Pre toga se možete najaviti gospođi Bojani iz Kola Srpskih sestara na broj telefona 0653489000.