Nagrada TOB-u na Sajmu turizma u Pekingu

TOB nagrada

Nagrada za prezentaciju glavnog grada Srbije u Kini

Turistička organizacija Beograda je na Sajmu turizma BITM 2017 u Pekingu dobila plaketu kao nagradu za uspešnu prezentaciju turističke ponude glavnog grada Srbije, kao i za prezentaciju koja je održana u okviru Foruma prvog dana Sajma.

Nagrada za prezentaciju Beograda za kinesko tržište je uručena direktoru Turističke organizacije Beograda Miodragu Popoviću, koji je nešto pre Foruma na štandu TOB dao intervju za brojne predstavnike medija iz Kine. Usled velikog interesovanja turističkih agencija, turoperatora i novinara, Popović je na štandu održao i improvizovanu konferenciju za medije. Tom prilikom je posebno elektronskim medijima podeljen promo film-pozivnica za dolazak u Beograd koju je snimio proslavljeni Bata Živojinović, u Kini poznatiji kao „Valter“, kao i više promo filmova o Beogradu.

Sajam turizma u Pekingu okuplja više od 800 izlagača, a drugi i treći dan – 17. i 18. novembar rezervisani su za poslovne sastanke sa predstavnicima turističke privrede, turističkih organizacija, turoperatora i agencija.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *