Inicijativa za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je danas poziv Vladi Republike Srbije da pusti u opticaj novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji.

U pozivu se ističe da je prva ovogodišnja kvota od 100.000 vaučera podeljena za nepuna dva dana, dok je nova tura od 100.000 vaučera potrošena za samo nekoliko sati, što znači da je interesovanje građana za odmor u Srbiji izuzetno veliko i da ovaj vid olakšica daje odlične rezultate.

Za informacije o tome ko može dobiti vaučer, kako dobiti vaučer, kao i predloge gde i kako da organizujete odmor u Srbiji uz vaučere, KLIKNITE NA OVAJ LINK.

„Podela vaučera za odmor predstavlja jednu od najisplativijih subvencija u srpskoj privredi jer sav novac plasiran u domaći turizam ostaje u novčanim tokovima naše zemlje i veoma brzo se kroz poreze i ostala davanja vraća u budžet“, ističu u udruženju „Moja Srbija“ i dodaju da je interesovanje građana za odmor u Srbiji svake godine sve veće, a da je broj ugostitelja uključenih u akciju tokom prethodnih osam godina uvećan deset puta.

Kao i ranije, naši građani su se i ove godine najviše interesovali za planine i banje, pa je tako najveći broj vaučera do sada otišao u Vrnjačku Banju, Sokobanju, na Zlatibor i Kopaonik ali i na Palić, Srebrno jezero i u druge turističke destinacije u zemlji. Vaučeri će moći da se koriste isključivo za plaćanje usluge smeštaja, a pokrivaće deo troškova u iznosu do 5.000 dinara.

U udruženju „Moja Srbija“ veruju da će nadležno ministarstvo, kao i ranijim slučajevima, prihvatiti njihovu inicijativu i naći mogućnosti da odobri dodatnu količinu vaučera i time omogući svim zainteresovanim građanima da deo svog odmora, uz subvenciju, provedu u Srbiji.

Pozivamo vas da KLIKNITE NA OVAJ LINK i da izaberete idealno mesto za vaš odmor u Srbiji.