RTS dobitnik priznanja Moj izborZa sprovođenje i podršku društveno odgovornim akcijama RTS dobio plaketu „Moj izbor“. Priznanje dodeljuje udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Privredne komore Beograda.

Radio-televizija Srbija dobila je priznanje na Festivalu kvaliteta koji se odvija u Beogradskom dramskom pozorištu. Priznanje – plaketu „Moj izbor“ dodeljeno RTS-u za sprovođenje i podršku društveno odgovornim akcijama u proteklom periodu.

Festival kvaliteta Srbije i dodela priznanja „Moj izbor“ deo su kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju četiri godine sprovodi Udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Privredne komore Beograda.

Predstavnici Udruženja „Moja Srbija“ uručili su najviša priznanja-zlatne medalje „Moj izbor“ Naftnoj industriji Srbije za najodgovorniju kompaniju, a isto priznanje dodeljeno je i Fondu Ana i Vlade Divac za društvenu odgovornost i humanitarnu akciju „Da svi pomognemo“.

Ostala priznanja dodeljena su kompaniji Holcim za ulaganje u lokalnu zajednicu, Srpskoj banci za fondaciju „Za Pet plus“ namenjenu najboljim đacima, Banci Inteza za zaštitu kulturne baštine, Delta holdingu za pomoć osobama sa posebnim potrebama i Unikredit banci za pomoć humanitarnom radu. Plaketu za podršku humanitarnim akcijama dobila je i medijska kuća B92.

Tokom festivala, građani će moći da se informišu o najboljim srpskim proizvodima i brendovima, o najodgovornijim kompanijama, kao i o akcijama koje Udruženje „Moja Srbija“ sprovodi kako bi doprineli razvoju domaće proizvodnje i ulaganju u unapređenje kvaliteta domaćih proizvoda i usluga.

Sutra i prekosutra će biti organizovane besplatne pozorišne predstave u Beogradskom dramskom pozorištu. Umesto plaćanja karata, gledaoci biti pozvani, da po svojoj želji, daju prilog u humanitarne svrhe.

Udruženje „Moja Srbija“, uz podršku Privredne komore Beograda, već nekoliko godina dodeljuje nagrade i priznanja za podsticanje proizvodnje.