MK GroupKompаnija MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, dobitnik je zlatne medalje „Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje u 2012. godini, sa projektom SOS Dečije selo u Kraljevu, koje dodeljuje Udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograd.

„- I pored svih fantastičnih rezultata koje je MK Grupa ostvarila prošle godine, najviše sam ponosan što smo izgradili kuću za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, jer sva deca imaju jednako pravo na osnovne potrebe. Pružiti dom za petnaest mladih ljudi i obezbediti im kvalitetne uslove života, okruženje koje zaslužuju, bila je zvezda vodilja i dodatni motiv za izgradnju jednog ovakvog doma. Danas, najveće priznanje i potvrda da smo doneli pravu odluku, jesu osmesi na licima štićenika SOS Dečijeg sela i nada u njihovim očima u bolje sutra – istakao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

U narednim godinama kompanija MK Group nastaviće da osluškuje i razume potrebe svoje okoline, jer je investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana zapravo ulaganje u bolje sutra svih. Nedavno je osnovana Zadužbina porodice Kostić, koja će uskoro biti namenjena Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine i predstavljaće roditeljsku kuću za oporavak dece obolele od raka.

Tokom 30 godina poslovanja MK Group i predsednik ove kompanije Miodrag Kostić kontinuirano se zalažu da pomognu ugroženima i da budu podrška mladim ljudima izdvajajući znantna novčana sredstava za humanitarne akcije i edukaciju mladih.