MK Group Moj izbor za društvenu odgovornostKompаnija MK Group je dobitnik priznanja Moj izbor 2014 za društveno odgovorno poslovanje, za projekat „Zadužbina porodice Kostić“.

Miodrag Kostić, predsednik MK Group, je svoju porodičnu kuću, koja se prostire na 1400 kvadratnih metara, kao zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu, ustupio na korišćenje „Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine“ i udruženju NURDOR za potrebe humanijeg lečenja. Roditeljska kuća je namenjena deci koja dolaze iz unutrašnjosti u pratnji jednog roditelja, tokom njihovog lečenja od malignih oboljenja.

I u narednim godinama kompanija MK Group nastaviće da osluškuje i razume potrebe svoje okoline, jer je investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana zapravo ulaganje u bolje sutra svih. Tokom 30 godina poslovanja MK Group i predsednik ove kompanije Miodrag Kostić kontinuirano se zalažu da pomognu ugroženima i da budu podrška mladim ljudima izdvajajući znatna novčana sredstava za humanitarne akcije i edukaciju mladih.

Kompaniji MK Group je ovo drugo priznanje koje dodeljuje „Moja Srbija“, jer je prošle godine dobila zlatnu medalju „Moj izbor 2013“ za društveno odgovorno poslovanje u 2012. godini, sa projektom SOS Dečije selo u Kraljevu.