Mjuzikl Eni (Annie Jr) na Kolarcu

Annie

Premijera dečjeg mjuzikla Eni 10. juna na Kolarcu

U okviru ciklusa Kako se sluša koncert – Mala škola bontona, Centar za muziku Kolarčeve zadužbine organizuje dečji mjuzikl Eni (Annie Jr) koji će po originalnoj licenci biti premijerno izveden na Kolarcu.

Eni (Annie Jr) je mjuzikl o devojčici iz sirotišta, nastao po američkom filmskom hitu iz 1982. godine, a iz komične serije popularnih stripova Harolda Greja. Eni je dobitnik Toni nagrade (Tony awards) za najbolji mjuzikl. Muziku je napisao Čarls Strous, a stihove i tekstove Martin Čarnin po knjizi Tomasa Mihena.

Premijera je zakazana za 10. jun u 11 sati u Velikoj sali.

Reditelj mjuzikla je Aleksandra Sesenton, mlada umetnica iz Njujorka. Kao Fulbrajtov stipendista pomogla je da se ovaj projekat održi baš u Beogradu. Pored režije, ona je radila i koreografiju, kostimografiju, a pojaviće se i u ulozi gospođice Hanigan.

U predstavi nastupaju mladi talenti uzrasta 5-16 godina. Internacionalni kast izvodi predstavu na engleskom jeziku po originalnoj licenci Brodveja (Broadway Jr) u trajanju od 60 minuta.

Narator je Miloš Milovanović, a ulaznice po ceni od 200 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarca.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *