Manje od 20 dana do Sea Stara

Dubioza Kolektiv

Manje od 20 dana do Sea Stara

Dubioza Kolektiv započela odbrojavanje do Sea Stara gerilskim nastupom na glavnoj zagrebačkoj pijaci

Odbrojavanje je počelo, do Sea Stara je ostalo manje od 20 dana! Tim povodom, Dubioza Kolektiv, najveći bend našeg regiona, iznenadnim subotnjim performansom u Zagrebu dala je veliki zamah ogromnom interesovanju koje već mesecima vlada za umaški festival. Gerilska Dubiozina akcija na glavnoj zagrebačkoj pijaci doslovno je započeta praskom i to u sekundi nakon što se s brda Grič oglasio top, a potom se pretvorila u retko viđeni šou.

Uz furioznu, tridesetominutnu svirku i hitove „Volio BiH”, „USA”, „Himna generacije” i „Bubrezi”, plesala je prepuna pijaca, čime je označen ulazak u finalnu fazu pred početak održavanja prvog velikog hrvatskog festivala posle dvogodišnje pauze.

„Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, PRVI nastup u Hrvatskoj nakon dve i po godine biće na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smete propustiti!”, poručila je Dubioza i žustro krenula u finale nastupa s velikim hitom „No Escape (From Balkans)”.

U lagunu Stella Maris, 27. i 28. maja, bend će doneti apsolutnu „greatest hits” kolekciju, začinjenu premijerom pesama s novog studijskog albuma „Agrikultura”, koji izlazi u utorak, 10. maja.

Dubioza kolektiv – „USA” live @ Dolac, Zagreb:

https://www.youtube.com/watch?v=LKbn_nZYlK0

Umaška laguna Stella Maris, 27. i 28. maja, ugostiće velika muzička imena. Među njima su i jedna od najtraženijih hip hop zvezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmejkeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedez i sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijane T, Adiel i Brine Knauss, i mnogi drugi.

Događaj kojim će biti otvorena evropska festivalska sezona ujedno je i prvi veliki festival koji će se dogoditi u Hrvatskoj posle dve godine. Izuzetno interesovanje dovelo je već sada do prodaje više od dve trećine festivalskog kapaciteta, uz potražnju koja prevazilazi onu iz prve godine, kada je kroz ulaze prošlo 50.000 posetilaca! Ulaznice za Sea Star prodate su u 40 zemalja sveta, uključujući pre svega region, Italiju, mnogo evropskih zemalja, zatim SAD, Australiju i Japan, što takođe nadmašuje dosadašnje uspehe.

POVOLJNIJE ULAZNICE DO 13. MAJA

Zbog ogromnog interesovanja publike iz celog regiona i Evrope, aktuelne cene festivalskih ulaznica važiće najkasnije do 13. maja, do kraja dana. U prodaji su po promo ceni od 4.600 dinara. Kompletna ponuda ulaznica i smeštaja može se pronaći na Ulaznice sekciji zvaničnih stranica festivala.

Sve ulaznice, smeštaji i prevozi za Sea Star kupljeni do sada na zvaničnim prodajnim mestima važe i za izdanje 2022. godine.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.