Ljubav i more uz Zemlju gruva

Zemlja gruva

Zemlja gruva kreće na regionalnu turneju

Posle hitova „Đango“ i „Vucibatina“, Zemlja gruva ovog leta promoviše novi singl simboličnog naziva – „Ljubav i more“. Muziku su komponovali Milovan Bošković, Vojin Ristivojević i Ana Radonjić, dok tekst potpisuje Ana Radonjić a.k.a. Zoe Kida.

Zemlja gruva uskoro kreće i na regionalnu, ili, kako oni kažu, „komšijsku“ turneju. Ljubitelje benda očekuje šest koncerata od 07. do 15. jula širom Ex-Yu prostora, a ruta je sledeća:

07.07. Bijeljina, BH Beer Fest
09.07. Podgorica, Montenegro caffe/pub
11.07. Dubrovnik, Park Orsula
13.07. Herceg Novi, Pivnica
14.07. Mostar, OKC Abrašević
15.07. Šipovo, Festival Z.E.T. od Šipova 2017

Spot za pesmu „Ljubav i more“ bend će snimati u Dubrovniku.

Inače, pre tačno godinu dana iz “Zemlje gruva” stigao je odgovor na pitanje “Šta stvarno želiiš?”, a reč je o drugom albumu ovog izuzetno popularnog i upečatljivog beogradskog benda. „Šta stvarno želiš“ objavljen je pod samostalnom etiketom „Gruvlend“ i na njemu se nalazi osam novih, kao i dve ranije objavljene numere – „Jednom je sada“ i „Sudopera“. Svim ljubiteljima dobre muzike i fanovima Zemlje gruva album je u celini dostupan na Youtube-u i ostalim servisima za preuzimanje i slušanje muzike (Deezer, iTunes, Spotify, Soundcloud).


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *