Liam Gallagher sa glavne bine Exita: “Bilo je MEGA!”

Liam Gallagher

Čuveni muzičar impresioniran EXIT festivalom i „biblijskom“ publikom

EXIT Leto ljubavi 2017. završeno je pre nešto više od dve nedelje, a ovaj jedinstveni festivalski poduhvat okupio je preko 350.000 ljudi iz više od 90 zemalja sveta na čak četiri uzastopna festivala u četiri države. Jedan od koncerata koji će se najviše pamtiti je svakako neverovatni nastup Liama Gallaghera, koji je na glavnoj bini EXIT festivala izveo i Wonderwall, najveći hit sastava Oasis. Ovo je bio prvi put da Liam izvodi legendarni hit uživo još od 2014. godine, a publici na Petrovaradinskoj tvrđavi je tom prilikom poručio: “Bili ste predivni, pazite jedni na druge, ovo je bilo MEGA!”

Da je Liam bio potpuno impresioniran nadaleko poznatom atmosferom EXIT festivala, dokazuje i činjenica da je nakon nastupa na svom Tviter nalogu, gde britkim jezikom inače ne štedi nikoga, napisao da je „EXIT festival u Novom Sadu jedan od najboljih festivala na ovoj planeti“, pri tom uputivši komplimente publici nazvavši je “biblijskom”:

https://twitter.com/liamgallagher/status/883237644410515456

Frontmen čuvenog britanskog benda otvorio je svoj nastup na EXIT festivalu vanvremenskim hitovima Oasisa Rock’n’Roll Star i Morning Glory, nakon čega je usledio Wall of Glass, singl sa njegovog prvog solo albuma, objavljenog pre svega par meseci. Liam je u Novom Sadu premijerno uživo izveo i numeru Chinatown, objavljenu dan pred nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi, a toliko je bio impresioniran reakcijama publike i ljubaznošću domaćina, da je u bekstejdžu glavne bine ostao do ranih jutarnjih sati, družeći se sa ostalim izvođačima i organizacionim timom.

EXIT 2018. će biti održan od 12. do 15. jula u Novom Sadu, a registracija za najpovoljnije ulaznice za festivale u organizaciji EXIT tima već je počela putem linka: http://www.exitfest.org/sr/registracija2018.

Putem prijave ljubitelji EXIT festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama, a oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu EXIT sezonu.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *