Hotel Breza Vrnjačka BanjaHotel BREZA – „Last minute“ u najlepšem hotelu u Vrnjačkoj Banji

Pod novim providnim krovom i sa ostakljenim zidovima bazena, renovirana hotelska lepotica „Breza“ radiće ove jeseni i zime bez prekida. Radovi na obnovi krovova, koji su obeležili leto, doprineli su značajno boljoj popunjenosti kapaciteta, pa će sezona biti produžena i spojiće se sa novogodišnjim proslavama. Tim povodom, za preostale ležejeve, hotel nudi „last minute“ ponudu, po vrlo povoljnim cenama, čak 15 odsto sniženim, samo za novembar mesec.

Polupansion u dvokrevetnoj sobi koštaće 1. 997, 50 dinara, a doplata za ručak 450 dinara. Pored ovoga gosti hotela „Breza“ imaju deset odsto popusta i na sve usluge medicinskih tretmana koji nudi obližnji Centar za rehabilitaciju i lečenje „Merkur“, pa je tako omogućen po nižim cenama tretman mršavljenja i skidanja telesne mase, ispravljanje bora, zatezanje lica, vikend dijagnostika i mnogi drugi.

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, po nižim cenama, mogu da odmaraju u „Brezi“ , a novina je i da civilni penzioneri u Srbiji, takodje mogu da plate smeštaj putem administrativne zabrane na 12 meseci.

Hotel Breza cenovnik

U svim ostalim mesecima, van novembra, gostima koji u hotelu borave minimum 15 dana odobrava se popust od deset odsto na cenu polupansiona i pansiona, a ova olakšica se odobrava na ceo period boravka.

Hotel „Breza“ je jedan od najlepših i najatraktivnijih objekata banjskog turizma u Srbiji. Projektovan je po najvišim standardima modernog hotelijerstva, a poznat po kulinarskim specijalitetima i niskim i povoljnim vanpansionskim cenama, naročito kolača i pića.

Tel: 011 3626 535
Mail: vutara@open.telekom.rs
www.hotelitara.mod.gov.rs

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]