Kristina Kika Jovanović singlom najavila novi album

Kristina Kika Jovanović

Kristina Kika Jovanović singlom najavila novi album

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović svoj predstojeći album „Na ivici mogućnosti”, koji će objaviti promoterska kuća Long Play, najavila je još jednim singlom i spotom „U mraku”.

Spot koji kroz jak vizualni narativ prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića.

„Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorišćenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva”, opisuje Kika.

Direktor fotografije u spotu je Ana Miladinović, za šminku je bila zadužena Nina Ilić, a za frizuru Dušica Dramićanin. Bojama u spotu se pozabavio Vuk Papić, a vizualnim efektima Stevan Vejin. Produkciju zajednički potpisuju Kika i „Stanković & sinovi”.

Kika je, prethodno, u maju predstavila prvi najavni singl „Pokvarila”, koji je izazvao oduševljenje, ali i iznenađenje publike, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album „Posledica puberteta”, objavljen 2019. sa bendom „Kika”. Prethodno, Kristina je muzičku karijeru započela kao prateći vokal kultnog benda E-Play, u čijem je sastavu bila šest godina. „Na ivici mogućnosti” će biti njen prvi solo album, a radila ga je zajedno sa Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

Televizijska publika Jovanovićevu, pre svega, poznaje kao glumicu. Popularnost je stekla ulogama u filmovima Reži (2019), za koji je dobila nagradu na Evolution Mallorca international film festival-u, Mač osvete (2015), Do kraja smrti (2019) i serijama Prava žena (2018), Istine i laži (2018), Dva brata protiv Hipokrata (2018), Igra sudbine (2020), Jedini izlaz (2021).

Uspešno se oprobala i kao TV voditeljka u popularnoj muzičkoj emisiji na RTS-u „Tri boje zvuka”.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.