Koncertna zima u Beogradu

Koncertna zima u Beogradu

Koncertna zima u Beogradu

Kraj godine rezervisan je za veliki broj koncerata. Decembarska koncertna sezona otvorena je gostovanjima popularnih stranih bendova Mando Diao i Novele Vague, koncertnom promocijom albuma „Putevi” sastava Irie FM i rođendanskim nastupom benda Zemlja Gruva, kojim su obeležili deset godina rada.

Nakon užurbanog decembra, očekuje nas i podjednako atraktivan program u januaru, za koji se nadamo da će biti odličan uvod u muzičku 2019. godinu. Predstavljamo vam koncertnu ponudu za ovu zimu koja će se odvijati u nekoliko najpopularnijih beogradskih koncertnih prostora:

Dom omladine

Jinx – 21. decembar

Alternativni pop bend iz Zagreba Jinx će koncertom 21. decembra u dvorani „Amerikana” Doma omladine Beograda proslaviti 25 godina karijere. Na ovom koncertu predstaviće pesme sa novog albuma „Pogrebi & Pomiriši”, a beogradska publika moći će da čuje i hitove „Na čemu si ti”, „Tamo gde je sve po mom”, kao i ostale pesme koje su ovaj bend učinile prepoznatljivim i u celom regionu.
Cena karte za beogradski koncert benda Jinx je 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko Eventima.

Letu štuke – 22. decembar

Sarajevski bend Letu štuke koncertom u dvorani „Amerikana” Doma omladine Beograda promovisaće novi album „Topla voda”. Album je početkom novembra najavio novi singl i spot „Zemlja gori”, u kome su snage udružili bosanske grupe Letu Štuke i Dubioza Kolektiv.
Karte za beogradski koncert grupe Letu štuke je 1.500 dinara preko mreže Eventim.

Bitipatibi – 28. decembar

Već tradicionalno, beogradski bend Bitipatibi održaće svoj prednovogodišnji koncert u Domu omladine. Ovaj alternativni rok bend nedavno je proširio svoj sastav – članovima grupe se pridružio i saksofonista Dušan Petrović, koji je do sada sarađivao s velikim brojem domaćih bendova.
Ulaznice za koncert su u pretrodaji od 3. decembra preko Eventim mreže, po ceni od 600 dinara.

Elektropionir

Obojeni program – 21. decembar

Novosadski sastav Obojeni program nastupiće 21. decembra u Beogradu, čime nastavljaju tradiciju prednovo-godišnjih koncerata u prestonici. Dan nakon beogradskog koncerta ovaj bend nastupiće i u Novom Sadu, u Hali 6 Novosadskog sajma.
Ulaznice za nastup u Beogradu prodaju se u kafeu Šikarica po pretprodajnoj ceni od 800 dinara.

Rambo Amadeus – 25. i 26. decembar

Posle duge pauze, Rambo Amadeus nastupiće čak dva puta u Beogradu.
„Ovo je prilika da sa sekstetom predstavim nagomilani repertoar, sviramo dva dana da bismo mogli da odsviramo što više različitih komada”, navodi Rambo.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara prodaju se u kafeima Šikarica i Zaokret.

Artan Lili – 2. i 3. januar

Beogradski sastav Artan Lili i prethodnu godinu započeo je u Cetinjskoj. Ove godine, prvih dana januara vraćaju se pred beogradsku publiku duplim koncertom. Artan Lili ovih dana završava rad na novom albumu, koji su najavili singlom „Na mišiće”.
Prvih 100 ulaznica za oba dana prodavaće se po promo ceni od 600 dinara, a nakon toga će cena biti 800 dinara. Karte će moći da se kupe u Zaokretu, kao i kafeu Šikarica, dok će na ulazu na koncert koštati 1.000 dinara.

Autopark 4. januar

Poznati beogradski bend retko nastupa, a ljubitelji njihovog zvuka imaće prilike da ih čuju prvog petka u januaru.
Ulaznice koštaju 800 dinara u pretprodaji u kafeu Šikarica, a na ulazu u Elektropionir na dan koncerta koštaće 1.000 dinara.

SubBeerni centar

Kanda, Kodža i Nebojša – 1. januar

Prvog dana nove godine grupa Kanda, Kodža i Nebojša nastupiće u beogradskom SubBeernom centru. Nastup prvog dana nove godine tradicija je KKN-a, a ove godine publika u Cetinjskoj moći će da čuje novi singl „Tako volim da živim” koji dolazi kao najava novog albuma koji će se naći u prodaji 15. februara u izdanju Maskoma.
Ulaznice su u prodaji od ponedeljka, 3. decembra i prvih 100 komada u kafeu Šikarica prodavaće se po ceni od 800 dinara, nakon čega će koštati 1.000 dinara, dok će karte na ulazu u klub na dan koncerta koštati 1.200 dinara.

Let 3 – 28. decembar

Čuveni riječki sastav poznat po provokatovnim nastupima i tekstovima nastupiće poslednjeg petka u decembru u jednom od najpopularnijih kocenrtnih prostora u Cetinjskoj.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su u kafeu Šikarica.

KC Grad

Stray Dogg 22. decembar

Stray Dogg će ponovo nastupati pred beogradskom publikom i to sa novim albumom Look At The Moon. Koncert u Kulturnom centru Grad biće prva prilika fanova da uživo čuju sve pesme s novog albuma, da kupe album po specijalnoj cena, kao i da sa bendom obeleže sedam godina stvaranja. Lokalnu podršku bendu će pružiti di džej sastav Indie-go, a za vizuelne efekte biće zadužen Incredible Bob.
Karte za koncert će u pretprodaji koštati 500 dinara, a ulaz nakon ponoći će biti 200 dinara.

Miško Plavi Trio – 23. decembar

Miško Plavi Trio u postavi koja nastupa zajedno već osam godina, održaće prednovogodišnji koncert pred publikom KC Grada četvrti put zaredom. Miško Plavi biće na harmonici, Vasil Hadžimanov će svirati sinti bas i klavijature, dok će na bubnjevima biti Srđan Dunkić. Premijerno će biti izvedene kompozicije sa novog albuma „1000 Osmeha”, koji uskoro treba da se pojavi u prodaji. Cena karte je 600 dinara, a prodavaće se na dan koncerta na ulazu u Kulturni Centar Grad.

On Tour – 27. decembar

Beogradski folkrok trio On Tour održaće svoj rođendanski nastup u KC Gradu. Krajem decembra 2011. godine organizovali su prvi nastup kako kažu „iz dokolice, drugarstva, zabave i muzike”. Uz to navode i da se puno toga promenilo u proteklih sedam godina, ali da su razlozi za svirku još uvek tu. Karte će se prodavati na ulazu u KC Grad, po ceni od 400 dinara.

Božidarac

Krug EKV – 28. decembar

Veliki prednovogodišnji koncert grupe Krug EKV koju čine bivši članovi grupe Ekatarina Velika i njihovi prijatelji koji se jedanput godišnje okupe kako bi „za svoju dušu” i fanove grupe odali počast jednom od najvećih bendova sa ovih prostora. Ulaznice po ceni od 500 dinara prodavaće se u FELIX Shop-u, Božidarac kafeu, a na ulazu na koncert karte će biti 700 dinara.

Veliki prezir – 29. decembar

Posle četiri godine popularni gitarski sastav Veliki Prezir se vraća u Božidarac, gde će kako članovi benda najavljuju publici „priuštiti nova dva sata najkvalitetnijeg prednovogodišnjeg programa”. Kao gosti na ovom koncertu nastupiće članovi benda Nežni Dalibor.
Karte za koncert po ceni od 600 dinara prodavaće se u Zaokretu, zatim u prodavnici Felix Shop, kao i Božidarac kafeu, dok će na dan koncerta na ulazu cena karte biti 800 dinara.

Garaža

Bad Copy – 1. januar

Prva hip-hop žurka u novoj godini biće održana u novom beogradskom klubu Garaža, a za dobar provod biće zaduženi veterani domaće rep scene – Ajs Nigrutin, Timbe i Sky Wikluh. Ulaznice po ceni od 600 dinara prodavaće se u Gradskom Kutku i prodavnici Žila Shop.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.