Koncert Zdravka Čolića na Hipodromu u Kragujevcu

Zdravko Čolić

Koncert Zdravka Čolića na Hipodromu u Kragujevcu

Legendarni pevač Zdravko Čolić održaće dugoočekivani koncert u Kragujevcu, 4. septembra, na stadionu na Hipodromu, a ne u prostoru Kneževog Arsenala, kako je prvobitno planirano. Koncert je prebačen na prostor Hipodroma zbog većih kapaciteta i biće organizovan u skladu sa preporukama medicinske struke za organizaciju kulturnih događaja većeg kapaciteta.

Prema protokolima, na koncert će moći da uđu posetioci koji imaju potvrdu o imunizaciji, potvrdu da su negativni na COVID-19 na osnovu PCR ili brzog antigenskog testa ili uz potvrdu da su preležali COVID-19. 

Organizatori koncerta su omogućili publici da 4. septembra, na dan koncerta, u periodu od 11.00 do 20.00 časova, ispred Hipodroma u Kragujevcu, obavi testiranje na virus korone brzim antigenskim testom. Za sve koji dođu na testiranje uz kupljenu ulaznicu, brzi antigenski test će koštati simboličnih 250 dinara. 

Dolazak legendarnog pevača Zdravka Ćolića bio je prethodno planiran za 19. jun 2021. godine, ali nažalost taj datum se pokazao neostvarivim, zbog tada važeće zabrane održavanja muzičkih događaja sa velikim brojem posetilaca. 

Kragujevčanima i brojnoj publici koja se očekuje iz drugih delova Srbije i regiona potrebno je još samo malo strpljenja do 4. septembra i istinskog muzičkog spektakla, jer će prisustvovati izvođenju neverovatanog niza bezvremenih hitova pevača svetskog glasa.

Publika će moći da uživa u letnjem koncertu najvećeg imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima kakvi su: Jedna zima sa Kristinom, Zvao sam je Emili, Ti si mi u krvi, April u Beogradu, Pjevam danju, pjevam noću, Pjesmo moja, Stanica Podlugovi, Čija je ono zvijezda, Okano, Moja draga… 

Sve do sada kupljene ulaznice (sa datumima 20. jun i 22. avgust 2020, odnosno 19. jun 2021.) ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića, koji se održava 4. septembra 2021. godine u Kragujevcu, košta 1.500 dinara. 

VIP karte su rasprodate, a prodaja karata je preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko „Da Gama” Travel-a, Triptih caffe&bar, Doma omladine „Kragujevac” i Music Stora.

Foto: Live ProductionОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.